На Київщині знайшли тіла ще двох закатованих росіянами чоловіків

Автор:
Анна Холоднова
Дата:

Поблизу села Мироцьке в Бучанському районі Київщини знайшли тіла двох закатованих окупантами чоловіків.

Про це повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Місцеві добровольці перевіряли ліс та виявили останки загиблих на покинутих позиціях армії росії. Раніше у цьому місці знайшли 18 вбитих росіянами цивільних.

В одній із ям, поряд із бліндажами солдатів рф, перебувало тіло чоловіка зі звʼязаними руками, з натягнутою на обличчя шапкою та скотчем на шиї. У кишені загиблого були окуляри для зору.

Другий вбитий був одягнений у флісову кофту кольору хакі з шевронами Національної академії СБУ. У чоловіка на безіменному пальці була золота обручка. Поліція Київщини наразі зʼясовує особи вбитих.

  • 5 вересня у Бучі Київської області в одному з гаражів виявили останки щонайменше двох цивільних, яких вбили російські окупанти. Людей стратили і спалили, приміщення гаража також повністю вигоріло.
  • 2 вересня у Бучі завершили поховання незабраних тіл жителів, які померли під час окупації Бучанського району російськими військами. Тоді на кладовищі поховали 15 людей, серед них лише двох вдалося ідентифікувати. Загалом у місті поховали 419 людей, які померли в період окупації.
  • 9 вересня у селі Мощун Київської області неподалік лісу знайшли череп, присипаний землею — це останки людини, яку вбили російські військові під час окупації села.