«Не було несподіванкою». Нардеп Микола Тищенко прокоментував звільнення з посади голови закарпатського осередку «Слуги народу»

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Народний депутат фракції «Слуга народу» Микола Тищенко назвав очікуваним рішення партії звільнити його з посади голови Закарпатської обласної організації СН і заперечив свою причетність до скандалів та сварок.

Свою позицію Микола Тищенко висловив у Facebook 20 липня.

«Рішення про відсторонення від Закарпатського осередка партії для мене не було несподіваним. [...] Я продовжу уважно слідкувати за процесами в регіоні і не дам місцевим «князькам» і колаборантам підняти голову. Як би вони там не раділи другий день. Що мене дійсно здивувало у вчорашній заяві, так це позиція керівництва партії про «сумнівні піаракції, скандали та сварки». За три роки я ніколи не був ініціатором публічних сварок. Хоча ні. Був. Приблизно рік тому я мало не набив пику колаборанту киві. І набʼю, якщо він попадеться мені на очі. Це єдина скандальна акція, ініційована мною. В інших моментах я завжди дотримуюсь командної гри. Щодо інших звинувачень, то протягом трьох років жодне з них не знайшло свого підтвердження далі заголовка «замовної» новини», — написав Тищенко.

Щодо свого наступника на цій посаді Віктора Микити, Тищенко зазначив, що той з перших днів війни активно допомагав вирішувати питання з гуманітарними вантажами.

Також нардеп просить «не вигадувати нісенітниці про якісь глибинні конфлікти в партії».

  • 19 липня партія «Слуга народу» повідомила, що повноваження нардепа Миколи Тищенка як голови Закарпатської обласної організації СН достроково припинені через «скандали, піаракції та сварки»
  • Останнім часом у Тищенка загострився конфлікт з нардепом від «Слуги народу» Марʼяною Безуглою. Вона звинувачувала Тищенка в дискредитації політсили. Також вона наголошувала, що нардеп не раз ставав фігурантом антикорупційних розслідувань журналістів. Вона ініціювала виключення Тищенка з партії та фракції, проте в політсилі заявили, що не втручатимуться в конфлікт. Сам Тищенко звинуватив Безуглу у звʼязках з підозрюваним у держзраді віктором медведчуком.