Від російського обстрілу Вінниці загинув музикант співачки Roxolana

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Серед загиблих і постраждалих унаслідок ракетного обстрілу Вінниці опинилися музиканти з команди співачки Roxolana, учасниці національного відбору на конкурс «Євробачення». Один із них загинув, інший тяжко поранений.

Про це співачка повідомила в Instagram. Музиканти готувалися до концерту, який мав відбутися в Будинку офіцерів — одній із будівель, обстріляних російськими військами.

«Під час ракетних обстрілів росіянами Вінниці частина нашої команди перебувала в центрі міста, усі вони поранені. Женя загинув. Андрій у важкому стані продовжує боротися за життя в операційній», — повідомила співачка.

  • Унаслідок ракетного удару по Вінниці в четвер щонайменше 20 людей загинули. Серед загиблих — троє дітей. Понад 90 людей поранені, половина з них — у важкому стані. Окупанти завдали удару по центру міста, куди влучили три ракети. Удар прийшовся на паркувальний майданчик поблизу девʼятиповерхового Будинку побуту «Ювілейний». Також постраждав Будинок офіцерів і розташовані неподалік житлові будинки.