Окупанти вибрали на роль гауляйтера в Лимані на Донеччині місцевого депутата від«Опозиційного блоку»

Автор:
Юля Шередега
Дата:

Окупанти рф визначилися, що гауляйтером у Лимані стане олександр токарчик, який до цього очолював підрозділ КП «Вода Донбасу» в Лимані та був місцевим депутатом від партії «Опозиційний блок», повідомили в громадському русі «ЧЕСНО».

Представники КП «Вода Донбасу» були разом з пушиліним під час зйомки пропагандистського сюжету на греблі Оскільського водосховища. Гідровузол цієї греблі зруйнували окупанти. Це призвело до того, що замість водосховища вже практично пустеля, бо вся вода пішла в Сіверський Донець. Ця гребля розхташована практично на адмінкордоні Лиманської ОТГ і Харківської області.

  • 27 травня місто Лиман вже переважно контролювали окупанти. Українські військові зайняли на цьому напрямку нові укріплені позиції. «Особливо гарячі бої на Лиманському напрямку. Більшу частину міста українські військові не контролюють, як і Світлодарський напрямок, де сили ЗСУ перегрупували для того, щоб зайняти укріплені позиції. Ворог зараз перебуває на території Світлодарської громади», — повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.