ДТП із кортежем бізнесмена Ярославського: поліція знайшла «зниклі» речі загиблого — у службовому приміщенні моргу

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

У Харківській області, у приміщенні чугуївського моргу все ж знайшли загублені речі чоловіка, якого на смерть збив кортеж бізнесмена Олександра Ярославського. Одяг був у службовому приміщенні моргу.

Про це Національна поліція повідомила у середу, 16 лютого.

Зараз поліція оглядає морг, збирає зразки ДНК з виявлених пакета та речей, збирає відбитки пальців працівників моргу, а також переглядає камери, аби зрозуміти, хто підкинув речі назад в морг.

Аби знайти речі, поліція склала список працівників закладу, обшукала їхні домівки, морг, машини. Винних обіцяють притягнути до відповідальності.

Про те, що з моргу зникли речі, стало відомо 14 лютого.

  • 9 лютого на дорозі Київ — Харків — Довжанський сталася смертельна аварія: машина з кортежу Ярославського наїхала на пішохода. На місці аварії було знайдено номерний знак кортежу «0018». Загиблим виявився 36-річний житель Харківської області.
  • Сам бізнесмен заявив, що не був у кортежі під час ДТП. У його компанії заявили, що за кермом перебував водій, який працював в одній із допоміжних служб. Саме він прийшов у поліцію давати свідчення, хоча ЗМІ писали, що бізнесмен іноді сам кермує автівкою.
  • Голова МВС 10 лютого звільнив начальника поліції області та заявив, що справу намагалися сфальсифікувати. ДБР порушило справу проти правоохоронців. Сам бізнесмен Ярославський наразі із родиною перебуває у Лондоні, він туди вилетів вранці після нічної аварії.