У харківського бізнесмена Олександра Ярославського офіційно прокоментували смертельну ДТП

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Пресслужба харківського бізнесмена Олександра Ярославського прокоментувала ситуацію зі смертельною аварією — заявили, що за кермом був водій, який працює в одній із допоміжних служб його компаній (ЗМІ писали, що сам бізнесмен інколи буває за кермом).

Свою заяву компанія Ярославського DCH оприлюднила наступного дня після аварії, 10 лютого.

Там заявили, що водій їхав до Харкова, але в умовах обмеженої видимості наїхав «на перешкоду», характер якої під час руху не розпізнав. Вранці водій помітив відсутність номерного знаку. Співробітники компанії повідомили поліції про інцидент і водій приїхав на допит, наразі він співпрацює зі слідством та очікує на запобіжний захід.

Сам же Ярославський відлетів до Лондона для зустрічі з сімʼєю. Раніше він вже коментував аварію: заявив, що у цей час спав. Чи причетний автомобіль з його кортежу до ДТП, бізнесмен не підтвердив і не спростував.

  • Вночі 9 лютого, близько 22:55 на дорозі «Київ-Харків-Довжанський» сталась смертельна аварія: машина із кортежу Ярославського, яка їхала зі сторони міста Чугуєв в напрямку Харкова, наїхала на 50-річного пішохода, який потім загинув. На місці аварії знайшли номерний знак його кортежу «0018». Поліція відкрила кримінальне провадження за двома статтями. Ярославського також мають викликати на допит.