Акції виробника тренажерів Peloton впали після виходу продовження серіалу «Секс у великому місті». Що трапилося?

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

Акції американської компанії з виробництва тренажерів Peloton різко впали після виходу продовження популярного серіалу «Секс і місто».

Про це пише Rolling Stone.

Вартість цінних паперів компанії після премʼєри 9 грудня знизилася із $45 до $38,5 за штуку. Видання пояснює, що можливою причиною є те, що у продовженні «Сексу і міста» один із персонажів помирає після занять на тренажері Peloton.

За даними Rolling Stone, компанія сама надала творцям серіалу свій велотренажер, але не знала, як саме її продукт використовуватимуть за сюжетом.

Попри це компанії довелося пояснювати, що їхній велотренажер не став причиною смерті персонажа. Кардіолог і член консультативної ради Peloton з питань здоровʼя Сюзанна Стейнбаум пояснила, що смерть героя була викликана його «екстравагантним способом життя, що включав коктейлі, сигари та великі стейки, а в одному із попередніх сезонів він уже мав захворювання серця».

Водночас видання Wrap зазначає, що падіння акцій може бути повʼязане також із тим, що агентство Credit Suisse нещодавно знизило оцінку потенційного прибутку Peloton.

  • 11 січня 2021 року стримінговий сервіс HBO Max анонсував продовження серіалу «Секс і місто», але без Саманти. Виробництво серіалу почалось наприкінці весни в Нью-Йорку. Режисери планували зняти 10 півгодинних серій.
  • Серіал «Секс у великому місті» у 1997 році створив продюсер Даррен Стар на основі однойменної книги Кендіс Бушнелл. Серіал вийшов на каналі HBO в 1998 році та тривав шість сезонів — до 2004-го. У 2008 і 2010 роках у продовження серіалу зняли два повнометражні фільми.