«Вона була моїм другом». Актор Алек Болдвін вперше прокоментував журналістам смерть операторки Гатчинс

Автор:
Софія Телішевська
Дата:

Актор Алек Болдвін вперше публічно розповів про смерть операторки Галини Гатчинс, яку він застрелив на зйомках фільму «Іржа».

Про це пише Reuters.

Болдвін зазначив, що не може коментувати смерть жінки, поки триває розслідування, але назвав її своїм другом та запевнив, що допомагає її сімʼї.

«Вона була моїм другом, ми були згуртованою командою, яка разом знімала фільми, а потім трапилася ця жахлива подія», — сказав актор.

Він наголосив, що з нетерпінням чекає на результати розслідування, а тим часом підтримує чоловіка загиблої.

«Чоловік Гатчинс перебуває у шоці, у нього девʼятирічний син. Ми в постійному контакті, дуже переживаємо за його сімʼю та дитину. Чекаємо, коли шериф розповість, що дало розслідування», — сказав Болдвін.

  • 22 жовтня американський кіноактор Алек Болдвін на знімальному майданчику випадково застрелив з пістолета операторку і поранив режисера. Інцидент стався на ранчо Бонанза-Крік під час зйомок вестерна «Іржа». Болдвін мав вистрілити з реквізитного пістолета, але в ньому замість холостих патронів виявилися бойові.
  • Від поранень на місці померла операторка українка Галина Гатчинс. Поліція підозрює двох людей — асистента режисера Дейва Голлса, який передав Болдвіну зброю, і експертку зі зброї Анну Ґутьєррес-Рід.