Депутат від «Слуги народу» балотуватиметься в мери Харкова. ЗМІ напередодні повідомили про обшуки у неї

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Депутат міськради Харкова від «Слуги народу» Аліна Мустафаєва балотуватиметься в мери міста як самовисуванка. У неї напередодні правоохоронці проводили обшуки.

Про це пише «Суспільне».

«Прийняли документи, робоча група дивилася, там є деякі технічні помилки, сьогодні буде повідомлено. Є день на виправлення», — сказала очільниця ТВК Олена Матвієнко.

Мустафаєва принесла документи пізно ввечері 28 вересня. На своїх сторінках у соцмережах вона активно критикує місцеву владу.

Напередодні співробітники Національного антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури прийшли з обшуками в офіс компанії «Автоентерпрайз», а також в будинок її гендиректора Дмитра Ніконова і депутата Харківської міськради від СН Аліни Мустафаєвої — обоє є помічниками нардепа Олександра Куницького на громадських засадах.

  • У грудні 2020 року НАБУ почало кримінальне провадження проти Куницького. Це сталося після виходу розслідування журналістів програми «Схеми», в якому йшлося про те, що депутат використовує свій мандат у приватному бізнесі, просуваючи інтереси харківської групи компаній «Автоентерпрайз», що займається імпортом електрокарів і установкою зарядних станцій.