«Слуга народу» збирається на засідання фракції. Розглянуть кілька законопроєктів та кадрові питання

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Партія «Слуга народу» ввечері 20 вересня проведе засідання фракції, на якому обговорять антиолігархічні законопроєкти та кадрові питання.

Про це написала речниця партії Юлія Палійчук у своєму Telegram-каналі.

«У порядку денному засідання фінальні редакції і процедура розгляду законопроєктів 5599 і 5600, а також кадрові питання, у тому числі, питання призначення нового голови комітету з питань правоохоронної діяльності», — зазначила вона.

Також речниця повідомила, що на 18 годину заплановане засідання політради партії. Там планують висунути у нардепи на 184 окрузі в Херсонській області чинного голову Херсонської ОДА Сергія Козиря.

  • Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки рекомендує Верховній Раді ухвалити у другому читанні та в цілому законопроєкт про деолігархізацію № 5599. Десять нардепів проголосували за, а один проти — член фракції «Голос» Сергій Рахманін. Утрималось — нуль.
  • Згідно з рішенням комітету, Верховній Раді рекомендували розглядати законопроєкт за новою спецпроцедурою, коли у депутатів немає права внести свої правки в залі парламенту.