«З батьками не живу»: нардеп зі «Слуги народу» Клочко прокоментував придбання матір’ю нерухомості на 14 мільйонів гривень

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Народний депутат від «Слуги народу», голова комітету Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко прокоментував інформацію журналістів про придбання матір’ю нерухомості на 14 мільйонів гривень. Він зазначив, що не має до цього ніякого стосунку.

Про це нардеп написав у своєму Facebook.

«Я — повнолітня людина, з батьками не мешкаю вже 14 років, маю свою сімʼю. До придбання нерухомості, про яку повідомили журналісти, не маю жодного відношення. Це стосується лише моєї мами і моєї сестри. Щось коментувати за них вважаю некоректним», — зазначив Клочко.

За його словами, він не спілкується ані з батьками, ані з сестрою з фінансових питань. Нардеп зазначив, що його сестра працює в медичному бізнесі та саме вона допомагає матері.

«Моя сестра допомагає мамі, вона є забезпеченою людиною і має медичний бізнес, її чоловік очолює місцеву філію міжнародної компанії. Вони здатні забезпечити себе і здійснювати операції з нерухомістю без моєї допомоги та, тим більше, згоди. Єдине, що я знаю: і мама, і сестра продали помешкання, що перебували в їхній власності, і купили інші, додавши власні накопичення та мій подарунок, який я зробив ще 2018 року, продавши двокімнатну квартиру у Броварах», — пояснив він.

  • Журналісти Bihus.Info повідомили, що мати народного депутата від «Слуги народу» Андрія Клочка 70-річна Наталія протягом останніх двох років стала власницею двох квартир у Києві, будинку, земельних ділянок і авто Tesla. Ринкова вартість цього майна зараз приблизно 14,5 мільйона гривень. Почала вона його купувати, коли син потрапив до Верховної Ради. Журналісти акцентують увагу на тому, що у самого нардепа, відповідно до декларації, власного житла немає.