У Полтаві дівчина з арбалета поранила двох вчителів

Автор:
Олег Панфілович
Дата:

У Полтаві дівчина з арбалета вчинила стрілянину в одній з місцевих шкіл.

Про це повідомляє обласне управління Національної поліції.

У понеділок близько 10 ранку правоохоронці отримали повідомлення про те, що дівчина поранила двох викладачів. «За попередньою версією, на територію школи №11 міста Полтави зайшла невідома, яка з арбалета поранила двох вчителів. На часі поліцейські встановили особу правопорушниці. Нею виявилася місцева дівчина, 2002 року народження», — йдеться у повідомленні.

Зараз вона надає свідчення слідчим. Обставини та мотиви протиправної діяльності фігурантки з’ясовуються.

Як розповіла «Суспільному. Полтава» директорка закладу Валентина Олійниченко, дівчина зайшла до однієї з аудиторій на другому поверсі, і вистрелила у вчительку та заступницю директора школи. Її затримали на місці, викликали поліцію та «швидку». Педагогів відвезли до лікарні. Навчання у школі триває.

  • 7 липня вранці у результаті стрілянини на Голосіївському проспекті у Києві були поранені поліцейський і цивільні. За кілька годин правоохоронці затримали озброєного зловмисника. У поліції повідомили, що причиною конфлікту стала квартира, яку не змогли поділити колишні та нові власники.
  • Перед цим у Харкові на вулиці Новоолександрівська ввечері сталася стрілянина за участю помічника народного депутата Олександра Куницького — Дмитра Ніконова.