У Києві в одному з поштоматів вибухнула посилка. «Нова пошта» прокоментувала інцидент

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
У Києві в одному з поштоматів вибухнула посилка. «Нова пошта» прокоментувала інцидент

Facebook / Поліція Києва

В одному з торгово-розважальних центрів у Києві у поштоматі здетонувала посилка.

Про це повідомляє пресслужба столичної поліції.

Інцидент трапився в Оболонському районі міста. Правоохоронці зʼясували, що в одній зі скринь поштомата здетонував саморобний пристрій на основі піротехнічних виробів. Поліцейські проводять на місці усі необхідні першочергові слідчі дії. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Пізніше у коментарі «Бабелю» компанія «Нова пошта», у поштоматі якої стався вибух, прокоментувала інцидент.

«Для нас ця подія — тривожний сигнал настроїв у суспільстві. Питання безпеки важливе для Нової пошти. Ми дбаємо про те, щоб і наші співробітники, і клієнти почували себе у безпеці», — заявили в компанії.

На підставі цього у «Новій пошті» вирішили зробити загальною практику використання рентгенотелевізійних установок для перевірки посилок та вантажів, встановивши їх на всіх терміналах та депо.

Крім того, компанія планує почати співпрацювати з професійними кінологічними службами в усіх регіонах для виявлення підозрілих посилок і вантажів і впровадити процес повної ідентифікації клієнтів для унеможливлення ситуації відправлення підозрілих посилок через підставних або неіснуючих людей.

  • У селі Білогородка під Києвом 21 червня вдень стався вибух у житловій п’ятиповерхівці. За даними рятувальників, після вибуху на третьому поверсі почалася пожежа, яка згодом поширилася на четвертий, п’ятий поверхи та покрівлю. Пізніше поліція зʼясувала, що вибух стався через спробу приховати вбивство.