Microsoft виплатить усім співробітникам по $1 500 як премію за роботу під час пандемії

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

Сніжана Хромець / Артем Марков / «Бабель»

Компанія Microsoft виплатить усім своїм співробітникам по півтори тисячі доларів премії. Це буде подяка за роботу під час пандемії.

Про це пише The Verge.

Як зазначила очільниця HR-департаменту компанії Катлін Хоган, премію отримають співробітники компанії і в США, і за кордоном. На неї зможуть претендувати працівники, які почали роботу в Microsoft до 31 березня 2021 року і перебувають на посадах, нижчих за віцепрезидентів.

Загалом у компанії працевлаштовані понад 175 тисяч співробітників. На виплати їм премій Microsoft планує виділити 200 мільйонів доларів. Це прибутки компанії за дві доби.

  • Багатонаціональна корпорація Microsoft з 29 березня почала повертати співробітників до штаб-квартири у Редмонді (штат Вашингтон). Microsoft також опублікувала результати опитування після року віддаленої роботи. В опитуванні взяли участь понад 30 тисяч співробітників, які працюють повний робочий день. 73% з них заявили, що хотіли б продовжити гнучкі варіанти віддаленої роботи, а 46% заявили, що планують переїхати цього року, щоб мати можливість працювати віддалено.