У матчі-відкритті Євро-2020 збірна Італії розгромила збірну Туреччини

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
У матчі-відкритті Євро-2020 збірна Італії розгромила збірну Туреччини

UEFA

У Римі завершився перший матч Чемпіонату Європи з футболу 2020 року. Збірна Італії перемогла збірну Туреччини з рахунком 3:0.

Перший тайм завершився без голів, хоча італійці повністю контролювали гру. Вони мали кілька моментів, а арбітр кілька разів ухвалював сумнівні рішення і міг назначати пенальті у ворота турків.

Але в другому таймі італійці розмочили ворота збірної Туреччини. Перший гол на Євро-2020 став автоголом — м’яч у свої ворота зрізав Меріх Деміраль.

Згодом збірна Італії забила вдруге. Удар Леонардо Спінаццола голкіпер турків зміг відбити, але на добиванні першим був Чіро Іммобіле.

Третій м’яч у збірної Італії забив Лоренцо Інсіньє, а асистував йому той самий Іммобіле. Після невдалого виносу м’яча від воротаря збірної Туреччини італійці провели швидку контратаку .

  • 17 березня 2020 року УЄФА вирішила, що Чемпіонат Європи з футболу відбудеться влітку 2021 року. Розпочався турнір поєдинком між збірними Туреччини та Італії, який відбувся в Римі.
  • Ігри прийматимуть 11 міст: Рим, Баку, Санкт-Петербург, Копенгаген, Бухарест, Амстердам, Лондон, Глазго, Севілья, Будапешт, Мюнхен. Турнір проходитиме з 11 червня до 11 липня.
  • Збірна України гратиме у груповому етапі зі збірними Нідерландів, Австрії та Північної Македонії.