На Донбасі загинула військовослужбовиця

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
На Донбасі загинула військовослужбовиця

Sasha Maksymenko / Flickr

У зоні проведення Операції обʼєднаних сил загинула військовослужбовиця 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

Про це повідомляється на сторінці бригади.

«9 червня, у районі відповідальності наших підрозділів, під час виконання службових обов’язків трагічно загинула військовослужбовець нашої бригади», — йдеться в повідомленні. Причини загибелі не повідомляють. Командування частини висловило співчуття рідним і близьким загиблої захисниці. Пізніше голова Закарпатської ОДА Олексій Петров повідомив, що загиблою є 22-річна лейтенант Карина Шемчук.

  • Наприкінці травня в Луганській області неподалік селища Новотошківське снайпер бойовиків вбив військового Збройних сил України.
  • У середині травня Офіс президента України ініціював зустріч політичних радників «нормандської четвірки» через те, що бойовики на Донбасі щоденно обстрілюють ЗСУ, вбивають українських військових і дедалі частіше застосовують важку артилерію.
  • Зеленський 20 квітня у відеозверненні запропонував Путіну провести зустріч на Донбасі, де триває війна. За його словами, на зустрічі радників лідерів «нормандської четвірки» пролунала пропозиція провести зустріч на лінії розмежування на Донбасі, щоб на власні очі побачити війну.