Невідомі стріляли у заступника голови АРМА Павленка — він перебуває у лікарні

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
Невідомі стріляли у заступника голови АРМА Павленка — він перебуває у лікарні

Facebook / Володимир Павленко

Невідомі напали на заступника голови Агентства з розшуку та менеджменту активів Володимира Павленка, в нього стріляли з вогнепальної зброї.

Про це повідомили у пресслужбі АРМА.

«Зранку 2 червня біля власного будинку скоєно напад на заступника голови АРМА Володимира Павленка», — йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, нападники здійснили кілька пострілів із вогнепальної зброї — Павленко отримав поранення середнього ступеню тяжкості.

Наразі посадовець перебуває у лікарні, його стан стабільний, загроз життю немає.

В АРМА також заявили, що сподіваються на максимально швидку та дієву реакцію правоохоронних органів зі встановлення, затримання та покарання зловмисників.

Зазначимо, Павленко працював у центральному апараті АРМА з жовтня 2019 року, заступником голови агентства став у січні 2020 року.

  • У лютому в АРМА повідомили про погрози співробітникам. Невідомі били вікна в автомобілі, спускали колеса, а також залишали на дверях відрізану голову свині та заляпували підлогу в під’їзді кров’ю.
  • 1 квітня у приміщенні АРМА, а також вдома у співробітників агентства відбулися обшуки. За словами адвоката юридичної компанії «Міллер» Масі Найєма, слідчі дії проводили у в. о. голови АРМА Віталія Сигидина, заступника голови АРМА Володимира Павленка, начальника управління менеджменту активів агентства Вахтанга Бочорішвілі та в «афериста» Ігоря Короля. За даними «Української правди», саме через Короля вивели з-під арешту $400 тисяч, які були заарештовані поліцією як «общак» злодія в законі.
  • За даними слідства, посадові особи АРМА та декілька адвокатів входили до складу злочинної групи, яка привласнила понад $400 тисяч, що були доказами в низці кримінальних справ.