МАУ представила літню мережу рейсів до країн Європи та Азії

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) в рамках літньої навігації запускає (відновлює) десятки рейсів до країн Європи і Азії через авіахаб в аеропорту «Бориспіль».

Про це повідомляє пресслужба МАУ.

З 8 квітня відновлять рейс Київ — Ташкент — Київ, з 14 квітня Київ — Барселона — Київ, з 24 квітня Київ — Ларнака — Київ, з 29 квітня Київ — Кишинів — Київ, з 11 квітня Київ — Делі — Київ (починаючи з 2 по 30 травня — щотижня), з 10 червня Київ — Батумі — Київ, з 13 червня Одеса — Вільнюс — Одеса, з 17 червня Київ — Ніцца — Київ, з 18 червня Київ — Рим — Київ, з 18 червня Київ — Варшава — Київ і Київ — Афіни — Київ, а з 20 червня Київ — Анкара — Київ, Львів — Тель-Авів — Львів і Харків — Тель-Авів — Харків.

На найпопулярніших маршрутах МАУ збільшить частоту польотів: Київ — Лондон до 10 рейсів на тиждень, Київ — Стамбул до 21 рейсу (додатково рейси між Одесою і Стамбулом) і до 14 рейсів Київ — Тель-Авів.

Також МАУ планує виконання рейсів за маршрутом Київ — Джидда — Київ.

Старти рейсів в Торонто та Нью-Йорк перенесли на третій квартал 2021 року.

МАУ продовжить виконувати внутрішні рейси спільно з авіакомпанією-партнером за напрямками Харків, Львів, Дніпро, Запоріжжі та Івано-Франківськ, а також власні регулярні рейси в Одесу і в Херсон починаючи з червня 2021.