Нардеп Швець заявив, що здав аналізи — через закиди про нетверезий стан на засіданні Ради

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Нардеп Швець заявив, що здав аналізи — через закиди про нетверезий стан на засіданні Ради

Facebook / Irina Hobta

Нардеп Сергій Швець («Слуга народу») заявив, що здав аналізи після звинувачень колеги від «Європейської солідарності» Ірини Геращенко в тому, що він перебував на засіданні парламенту у нетверезому стані.

Про це він написав у Facebook.

«Вчорашній день став шаленим! Порохи почали, як зазвичай, брехати з трибуни, а після того, як я показав Порошенкові його цитату з Путіним: «Жму руку, обнимаю!» члени фракції почали цькувати мене особисто. Булінг ін рада ін екшн. Договорилися до того, що я нетверезий. Аби припинити базарні балачки, сам пішов у лікарню та здав аналізи», — написав Швець. Він додав, що днями будуть результати, які він обіцяє оприлюднити.

Напередодні у парламенті на позачерговому засіданні між депутатами фракцій «Слуга народу» та «Європейська солідарність» стався конфлікт. Суперечка виникла під час виступу Ірини Геращенко. Вона заявила про «деградацію та падіння українського парламенту» і порівняла його з Держдумою Росії. Вона також звинуватила Сергія Швеця у тому, що він — пʼяний.

«У першому ряду сидить нетвереза людина, народний депутат України. Ми вимагаємо за підсумками сьогоднішнього засідання Нацполіцію провести алкогольний тест народному депутату з прізвищем на «Ш» з першого ряду», — заявила Геращенко.