«Укрзалізниця» до 30 березня не припинятиме рух через «червону» Львівську область. А далі подивляться

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Videvo

Компанія «Укрзалізниця» не буде обмежувати висадку та посадку пасажирів у Львівській області, принаймні до 30 березня включно. Перед цим регіон віднесли до «червоної» карантинної зони.

Про це повідомила пресслужба компанії.

Залежно від динаміки захворюваності в регіоні впродовж тижня комісія ухвалить рішення щодо необхідності обмежити залізничні перевезення.

Нагадаємо, що 23 березня через стрімке поширення коронавірусу Львівська область опинилась у «червоній» карантинній зоні — обмеження діятимуть щонайменше до 6 квітня.

У «червоному» регіоні діють такі обмеження, які були під час січневого посиленого карантину: заборонена робота закладів громадського харчування, ТРЦ, кінотеатрів, театрів, шкіл (окрім дитсадків і початкових класів). Також закритими будуть продовольчі ринки, магазини, спортзали, басейни. Працюватимуть банки, АЗС, ветеринарні клініки та магазини, аптеки, продовольчі магазини.

Станом на 23 березня в «червоній» зоні перебувають місто Київ і 8 областей: Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Одеська, Сумська та Чернівецька.