Телеканал «Дім» заявив, що речниця президента Мендель провела тільки пілотний випуск шоу. У решті епізодів будуть інші ведучі

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Телеканал «Дім» заявив, що речниця президента Мендель провела тільки пілотний випуск шоу. У решті епізодів будуть інші ведучі

Соколовська Інна / УНІАН

Речниця президента Юлія Мендель погодилась провести на телеканалі «Дім» пілотний випуск шоу «Погляд з Банкової». У наступних випусках будуть інші ведучі. Про це повідомила пресслужба телеканалу.

Пілотний майже 11-хвилинний епізод вийшов у понеділок, 15 березня. У ньому Мендель розповіла про Центр протидії дезінформації та про те, як відрізнити фейк від правдивої інформації. А в неділю, 21 березня, відбудеться телевізійна прем’єра.

На телеканалі розповіли, що Мендель стала «піонером» програми. У наступних епізодах серії програм «Погляд з Банкової» запланована поява інших стейкхолдерів або спікерів представників влади.

«Ми врахували думку аудиторії та шкодуємо, що могли ввести в оману частину підписників наших соціальних мереж щодо участі пані Мендель у проєкті як ведучої на телеканалі. Приносимо вибачення за те, що відразу не внесли ясності з цього питання», — додали на телеканалі.

Зазначимо, що станом на 18 березня випуск телепередачі за участі Мендель набрав на YouTube 15 тисяч негативних реакцій і менше 800 позитивних.