Речниця президента Мендель запускає власне телешоу — «Погляд з Банкової». Вже показали пілотний епізод

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Речниця президента Мендель запускає власне телешоу — «Погляд з Банкової». Вже показали пілотний епізод

Соколовська Інна / УНІАН

Речниця президента Юлія Мендель запускає авторське шоу на телеканалі «Дім» — «Погляд з Банкової». Там вона коментуватиме останні події в Україні для жителів тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму.

Про це повідомили у пресслужбі телеканалу.

«Мендель коментує актуальні події, ділиться своїми висновками про те, що відбувається, робить прогнози спеціально для аудиторій, які проживають на тимчасово окупованих територіях Криму і Донбасу», — анонсували проєкт на каналі.

Програма Мендель виходитиме щотижня. Глядачі протягом тижня зможуть поставити їй свої запитання на Facebook-сторінці каналу.

Пілотний епізод, тривалістю майже 11 хвилин, вийшов в понеділок, 15 березня, на YouTube-каналі «Дім». А в неділю, 21 березня, відбудеться телевізійна прем’єра.

Мендель повідомила, що пілотний випуск буде про дезінформацію та соціальні послуги для українців по обидва боки контактної лінії.

Шеф-редактор телеканалу «Дім» Олексій Мацука наголосив, що за ведення шоу Мендель не отримуватиме зарплатню. Також він зазначив, що її програма буде чітко відокремлено від журналістських форматів.

Пояснюючи ідею шоу, Мацука зазначив, що цей контент створюється спеціально для жителів окупованих територій Донбасу. «На мою це круто, що з людьми почався такий діалог», — додав він.

Телеканал «Дім» — російськомовний державний інформаційно-розважальний канал, створений для жителів тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму.