Соціальна мережа Likee через обурливий контент заблокувала акаунти двох дітей, у яких «роман»

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
Соціальна мережа Likee через обурливий контент заблокувала акаунти двох дітей, у яких «роман»

Фото УНІАН

Соціальна мережа Likee заблокувала акаунти двох дітей (дівчинці Мілані 8 років, хлопчику Павлу — 13), у яких «роман». Представник компанії заявив, що вони обурені таким контентом.

Про це дитячий омбудсмен Микола Кулеба повідомив у Facebook.

«Надзвичайно важливо, щоб соціальні мережі свідомо ставилися до контенту, який в них поширюється, зокрема контенту за участі дітей. Після інциденту, який набув резонансу, акаунти «юних блогерів» в мережі Likee заблоковано. Надійшло повідомлення від офіційного представника мережі, що вони обурені таким контентом», — зазначив Кулеба.

Нагадаємо, що в акаунті Міли в Instagram написано, що вона має 6 мільйонів підписників у Likee, у Павла — 500 тисяч.

Мережею кілька днів ширяться повідомлення та скриншоти зі сторінок дітей, на яких вони показують свої «стосунки», зокрема публікують фото і відео, на яких обіймаються та цілуються. Раніше 8-річна Мілана написала, що вони зійшлися з Павлом через кохання, а не через примус, гроші чи хайп (у цьому у соцмережах звинувачували її маму).

Їхні сторінки привернули увагу дитячого омбудсмена й він звернувся до правоохоронців. Поліція у свою чергу відкрила провадження через розповсюдження порнографічного контенту, а маму Мілани викликали на допит.