«Укрзалізниця» запроваджує у потягах «Інтерсіті+» дитяче харчування

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
«Укрзалізниця» запроваджує у потягах «Інтерсіті+» дитяче харчування

S. Hermann & F. Richter / Pixabay

«Укрзалізниця» вже з четверга, 18 березня, запропонує на борту «Інтерсіті+» окреме меню для дітей. Його розробили спільно з партнерами WOG та Do&Co. Про це повідомила пресслужба компанії.

Меню містить різнокольорову пасту, курячий биточок, овочеві роли та корисний смаколик. Фішкою називають інтерактивне пакування, яке має додаткову функцію — розважити дітей під час подорожі.

Також з 18 березня оновляться й меню «дорослих» ланчів: м’ясного та вегетаріанського, при цьому ціну обіцяють не змінювати. Нагадаємо, що «Укрзалізниця» наприкінці минулого року запровадила можливість замовити у швидкісні поїзди» Інтерсіті+» бізнес-ланч. Пасажир на вибір може скуштувати м’ясний або вегетаріанський варіант ланчу. Замовлення можна зробити під час оформлення проїзного документа онлайн, через офіційний чат-бот або в касі.

Окрім цього, «Укрзалізниця» розповіла про перші результати запровадження такого харчування у поїздах. Зокрема, за 2 місяці пасажири швидкісних поїздів з’їли одну тонну кускусу, по 600 кг хумусу і мітболів та 300 кг броколі. Причому кожне четверте меню, яке обирають пасажири, — вегетаріанське, а найбільш прихильними до їжі «Укрзалізниці» є пасажири поїздів напрямку Київ — Харків.