Дубінського усунули з посади голови осередку «Слуги народу». Він також втратив місце у новому органі партії

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Дубінського усунули з посади голови осередку «Слуги народу». Він також втратив місце у новому органі партії

Олександр Кузьмін / «Бабель»

Нардепа Олександра Дубінського зняли з посади голови Київської обласної організації «Слуги народу».

Про це «Бабелю» повідомили у партії.

«Так, це правда. Новим очільником обрано Андрія Мотовиловця. Відповідно Олександр Дубінський втратив членство в Національній раді громад партії», — повідомили в партії. Там додали, що вранці відбулася конференція Київської обласної організації, на ній були ухвалені відповідні рішення.

Водночас сам Дубінський на власній сторінці у Facebook повідомив, що в неділю рада Київської обласної організації провела позачергове засідання, на якому члени ради обговорили «шахрайські та аферистські схеми, які застосовуються окремими функціонерами ПП «СН» з використанням змін до статуту партії з метою зміни керівника Київської обласної організації»

«Рада Київської обласної організації засуджує подібні шахрайські методи у партійному будівництві та висловлює рішучу підтримку О. Дубінському як керівнику Київської обласної організації», — написав він.

Як повідомляє пресслужба партії, Мотовиловець заявив, що працюватиме над розвитком Київської області та розбудовою місцевих осередків відповідно до нового статуту, що був ухвалений на з’їзді партії 13 березня.

  • Напередодні Київський обласний осередок «Слуги народу» виступив проти включення нардепа Олександра Дубінського до складу нового керівного органу партії — Національної ради громад.
  • 11 січня Міністерство фінансів США запровадило санкції проти семи людей та чотирьох організацій за втручання в американські вибори. Серед них опинився й Дубінський. Санкції запровадили через так звані плівки Деркача про нібито втручання Джо Байдена у внутрішні справи України.
  • 1 лютого Дубінського виключили з фракції «Слуги народу».