На Волині під час ремонту частково обвалився міст, постраждали п’ятеро осіб

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:

У Волинській області у селі Пʼятидні під час ремонтних робіт обвалилася частина моста на автодорозі Володимир-Волинський — Устилуг.

Аварія сталася вдень 13 березня, повідомляє місцеве видання «Буг».

За даними видання, унаслідок обвалення постраждали п’ятеро працівників, які ремонтували міст. Один із них перебуває у стабільно важкому стані — чоловік отримав закриту травму живота та розрив селезінки. До того ж він втратив приблизно два літри крові. Нині постраждалому вже зробили операцію, він перебуває у відділенні інтенсивної терапії на апараті штучної вентиляції легень.

Як зазначається, інші чотири пацієнти — у стабільному стані. Двоє отримали переломи, нині вони лежать у травматологічному відділенні, ще двох після хірургічної обробки ран відпустили лікуватися додому.

Окремо повідомляється, що проїхати через міст можна, оскільки обвалився лише край закритої смуги руху, де велися роботи.

  • У ніч на 6 березня в Польщі біля міста Ярослав рейсовий автобус Познань — Херсон з українцями потрапив у ДТП. Загинули шестеро людей і понад 30 постраждали. Загалом в автобусі було 57 осіб, зокрема двоє водіїв.
  • Президент Володимир Зеленський висловив співчуття родичам жертв ДТП.
  • 24 громадянина України, які постраждали внаслідок ДТП у Польщі, повернулися на батьківщину 7 березня.