Іванка Трамп уперше зʼявилась на публіці після відʼїзду з Білого дому

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Колишня радниця і донька попереднього президента США Іванка Трамп у вівторок, 9 березня, уперше зʼявилась на публіці після відʼїзду з Білого дому. Про це повідомляє Fox News.

Іванка Трамп допомогла доставити 1 300 коробок з їжею у місто Апопка (штат Флорида) у рамках програми президентської адміністрації її батька «Від фермерів — сімʼям». Вона зустрілася з пастором Полою Уайт, а також з іншими місцевими релігійними та громадськими лідерами. Під час свого візиту Іванка доставила коробки в будинки малозабезпечених членів спільноти, які не змогли особисто бути присутнім на заході, де роздавали допомогу.

Також вона доставила коробки до місцевого притулку для жертв торгівлі людьми. Притулок під назвою The Lifeboat Project подякував Трамп в Instagram, а також попросив читачів відкласти політику і зосередитися на проблемі.

«Торгівля людьми — це злочин проти людяності, це стоїть вище за політику. Сьогодні був прекрасний день, щоб відкласти політику в рамках проєкту «Рятувальна шлюпка», — зазначили у притулку.

Програма «Від фермерів — сімʼям» вимагала від Міністерства сільського господарства США закуповувати свіжі продукти, зокрема молочні та мʼясні, в американських фермерів. Потім їх перерозподіляли між продовольчими банками, громадськими, релігійними та іншими неприбутковими організаціями, що допомагають американцям.

З моменту запуску програми Міністерство доставило сімʼям понад 144 мільйони коробок свіжих продуктів. Уряд оголосив про пʼятий раунд закупівель продуктів на суму $1,5 мільярда 4 січня. Продукти доставлять до кінця квітня.