Притула йде з шоу на «Новому каналі» через російських власників формату

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Притула йде з шоу на «Новому каналі» через російських власників формату

Сніжана Хромець / Артем Марков / «Бабель»

Телеведучий та екскандидат у мери Києва Сергій Притула залишає телевізійне шоу «Де логіка?» на «Новому каналі» через франшизу російського телеканалу ТНТ. Про це він написав у Facebook.

«Сьогодні в ефірі «Нового каналу» буде показано перший з 15 випусків програми «Де логіка?», яку «Новий» знімав у листопаді минулого року. 15 випусків — це перший сезон цього шоу на «Новому». Перший і останній за моєї участі в ньому як ведучого», — заявив Притула.

Він нагадав, що в січні обіцяв піти з проєкту, якщо з’ясується, що кінцевими бенефіціарами формату «Де логіка?» є громадяни Росії. «Як й обіцяв, у разі, якщо інформація про кінцевих бенефіціарів формату із російськими паспортами підтвердиться, ноги моєї у цьому шоу більше не буде», — написав він.

9 березня на «Новому каналі» відбудеться премʼєра шоу «Де логіка?», ведучим якого буде Притула. Шоу з такою назвою та в такому ж форматі з 2015 року виходить на російському телеканалі ТНТ. Його випускає Comedy Club Production.

  • На виборах мера Києва Притула, який балотувався від партії «Голос», набрав 8% голосів. Після поразки він привітав Кличка з перемогою та побажав працювати більш успішно, ніж під час попередньої каденції.
  • Наприкінці січня на зʼїзді «Голосу» вирішили виключити Притулу з політради партії. Попри це рішення, він спростував інформацію про завершення політичної карʼєри.