«Я у грі, мʼяч на моєму боці». Притула спростував інформацію про завершення політичної карʼєри

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Я у грі, мʼяч на моєму боці». Притула спростував інформацію про завершення політичної карʼєри

Сніжана Хромець / Артем Марков / «Бабель»

Телеведучий та екскандидат у мери Києва Сергій Притула спростував інформацію про завершення політичної карʼєри після повідомлення про його вихід зі складу політради партії «Голос».

Про це він заявив у відеозверненні.

«Кітики», ну, по-перше, не дочекаєтеся ... Мої плани залишаються стабільними, з амбіціями все в порядку, з візією так само ... Тому, друзі, якщо вам потрібне джерело — то ось воно. Гравець на полі, Притула — в грі, мʼяч на моєму боці», — заявив він.

Притула зазначив, що минулого року ухвалив для себе «досить серйозне і важливе рішення — не бути байдужим і спробувати щось змінити в країні і піти в політику досить серйозно». За його словами, з того часу нічого не змінилося. Крім цього, Притула пообіцяв «досить цікавий і насичений» 2021 рік.

Як повідомляє «BBC Україна», рішення про виключення Притули було ухвалене на зʼїзді партії 29 січня. «Попередній склад політради та заступники голови партії займалися місцевими виборами. Зараз партійці обрали новий склад — для втілення Національного плану «Голосу» на 2021 рік», — пояснили у пресслужбі політсили.

Один із вже колишніх заступників голови партії Ярослав Юрчишин пояснив, що таке рішення ініціювала голова партії Кіра Рудик. «Лише вона може пояснити логіку, чому одного з найбільш рейтингових і впізнаваних членів партії Сергія Притулу вивели з керівництва», — відзначив політик.

  • На виборах мера столиці переміг чинний міський голова Києва Віталій Кличко. За нього проголосували 50,52% виборців. Притула набрав 8% голосів.
  • Сергій Притула привітав Кличка з перемогою та побажав працювати більш успішно, ніж під час попередньої каденції.