Притула привітав Кличка з перемогою на виборах: Сподіваюся, працюватиме більш успішно, ніж під час попередньої каденції

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Притула привітав Кличка з перемогою на виборах: Сподіваюся, працюватиме більш успішно, ніж під час попередньої каденції

Сніжана Хромець / Артем Марков / «Бабель»

Кандидат у мери Києва від партії «Голос» Сергій Притула привітав свого суперника на виборах, чинного міського голову Віталія Кличка з перемогою та побажав йому швидкого одужання від коронавірусу. Про це він написав у Facebook, підбиваючи підсумки результатів місцевих виборів.

«Сподіваюсь, що пан Кличко почув і побачив під час цієї кампанії, що киянам не подобається у місті. І буде працювати над вирішенням цих проблем більш успішно, ніж під час попередньої каденції», — підкреслив Притула.

Також він прокоментував результат іншого кандидата у мери, прізвище якого не вказує, але, ймовірно, йдеться про Олександра Попова від «Опозиційної платформи — За життя».

«Вкрай сумно констатувати той факт, що на сьомому році війни, в столиці країни, що воює, є можливим такий високий результат представника відверто проросійської політсили. Це холодний душ для нашого суспільства», — наголосив Притула.

Також він подякував своїм виборцям за підтримку на тлі «агресивної та брудної піар-кампанії». «Моя перша мерська кампанія закінчилась. Не з тим результатом, на який я очікував, але й не трагедією вселенського масштабу», — додав він.

  • Центральна виборча комісія поки не оприлюднила остаточні результати голосування на виборах мера Києва. За даними екзит-полу, який провели на замовлення програми «Свобода слова Савіка Шустера», у столиці може бути другий тур виборів, куди вийдуть Віталій Кличко та Олександр Попов.
  • В той же час, напередодні у штабі Кличка повідомили, що за результатами підрахунку голосів 99% дільниць у столиці він перемагає вже у першому турі. За даними штабу, друге місце отримує Попов (9,5%), а третє — Притула (7,9%).