«Можливо, до другої річниці»: у Зеленського озвучили плани щодо наступної пресконференції президента

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
«Можливо, до другої річниці»: у Зеленського озвучили плани щодо наступної пресконференції президента

В'ячеслав Ратинський / УНІАН

Речниця президента Юлія Мендель заявила, що наступна пресконференція Володимира Зеленського може відбутися до другої його річниці перебування на посаді.

Про це вона розповіла в інтерв’ю журналістці Алесі Бацман.

«Будемо готувати [пресконференцію Зеленського]. Я думаю, що це буде до другої річниці [президентської каденції]. Це 20 травня. Але я не можу зараз точно заявити про це», — пояснила Мендель.

За її словами, наразі спілкування президента з медіа та суспільством дуже диверсифіковане.

«Він дає блоги, він дає інтервʼю онлайн. Це не тільки іноземні медіа... До жодного президента не було стільки уваги. Понад сто запитів на інтервʼю надійшло, зокрема, у різних месенджерах», — розповіла Мендель.

  • 22 жовтня на українських телеканалах оприлюднили інтерв’ю Володимира Зеленського чотирьом каналам: «1+1», «Україна», ICTV та «Інтер». Водночас речницю президента Юлію Мендель запитали, чому на інтерв’ю не запросили журналістів «Суспільного ТБ». Вона пояснила це низькими рейтингами телеканалу.
  • На пресконференцію Зеленського у травні 2020 року не акредитували низку ЗМІ — їм прийшла відмова через «карантинні заходи». При цьому видання Анатолія Шарія та сайт «Страна» отримали акредитацію.