Радник голови ОП Подоляк запевняє, що на інтерв’ю Зеленського запрошували й журналістів «Суспільного». На телеканалі це заперечують

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:
Радник голови ОП Подоляк запевняє, що на інтерв’ю Зеленського запрошували й журналістів «Суспільного». На телеканалі це заперечують

Офіс президента України / Facebook

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що на інтерв’ю президента Володимира Зеленського чотирьом українським телеканалам запрошували й журналістів «Суспільного ТБ». Однак там це заперечують.

Про запрошення Подоляк розповів в інтерв’ю «Бабелю».

«Питання не в невеликому рейтингу, а у швидкості ухваленнь рішень. Ми дуже швидко запропонували всім каналам це інтервʼю і протягом години отримали відгуки. По-моєму, до «Суспільного» ми теж звернулися з такою пропозицією або з питанням, чи готові вони розглядати такий варіант, і не отримали відповіді», — розповів він.

Водночас на самому телеканалі про таке запрошення не знають. Очільник «Суспільного» Зураб Аласанія в коментарі «Бабелю» зазначив, що до нього з Офісу президента не зверталися.

«Жодної пропозиції від Офісу президента або від його співробітників, офіційного листа чи неофіційного дзвінка із запрошенням взяти участь у такому інтервʼю ані Суспільний мовник в цілому, ані хтось окремо з менеджменту компанії не отримували», — зазначив він.

За словами Аласанії, не факт, що «Суспільне» погодилося б на це інтерв’ю, але самого факту запрошення не було. Він також закликав Подоляка показати листа, розмову або назвати ім’я того, кого саме з «Суспільного» запросили на інтерв’ю Зеленського.

  • 22 жовтня на українських телеканалах оприлюднили інтерв’ю Володимира Зеленського чотирьом каналам: «1+1», «Україна», ICTV та «Інтер».
  • Водночас речницю президента Юлію Мендель запитали, чому на інтерв’ю не запросили журналістів «Суспільного ТБ». Вона пояснила це низькими рейтингами телеканалу.