«Слуга народу» створює молодіжне крило партії. Координатора вже обрали

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
«Слуга народу» створює молодіжне крило партії. Координатора вже обрали

Пресслужба партії «Слуга народу»

«Слуга народу» створює молодіжне крило партії. Координатором «Зе!Молодіжки» став нардеп політсили Олександр Санченко, який є одним з авторів законопроєкту «Про основні засади молодіжної політики».

Про це повідомив глава партії Олександр Корнієнко у коментарі Інтерфакс-Україна.

За його словами, з такою ініціативою виступили депутати та молодіжні лідери під час зустрічі, яку провели у Києві 27 лютого.

Корнієнко зазначив, що молодіжне крило партії буде «спільнотою активних і креативних людей», які поділяють ідеї та принципи президента Володимира Зеленського. Разом з тим, одним із можливих напрямів діяльності молодіжної організації може стати реалізація законопроєкту «Про основні засади молодіжної політики».

«Я хотів би, щоб наша молодіжка взялася за імплементацію цього закону», — додав Корнієнко.

Він також наголосив, що серед завдань молодіжного крила партії — інформування молоді та комунікація. На його думку, саме «Зе!Молодіжка» зможе своїм одноліткам зрозумілою мовою розʼяснити політичні процеси.

  • Зазначимо, законопроєкт № 3718 «Про основні засади молодіжної політики» у Раді зареєстрували 23 червня, його ініціаторами стали депутати з кількох фракцій. Зокрема, проєктом закону пропонується знизити вік молоді до 29 років. Після реєстрації документу Санченко записав відео, у якому начитує реп про суть проєкту.