Замість нової очільниці ДБР Венедіктової до Ради зайде один із керівників Atlas Weekend та засновник конкурсу краси Олександр Санченко

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Замість нової очільниці ДБР Венедіктової до Ради зайде один із керівників Atlas Weekend та засновник конкурсу краси Олександр Санченко

Facebook / Oleksandr Sanchenko

Замість народної депутатки від «Слуги народу» Ірини Венедіктової, яку президент призначив в. о. директора Держбюро розслідувань, до Верховної Ради зайде Олександр Санченко. Про це повідомила заступниця голови фракції «Слуги народу» Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook.

Вона написала, що наступним за партійним списком партії в народні депутати буде обрано Олександра Санченка.

«Нарешті перша жінка на чолі правоохоронного органу. Тим часом Олександру Санченку приготуватися — робота в Раді вже чекає», — написала Кравчук.

Хто такий Олександр Санченко?

За даними Центральної виборчої комісії, Санченко був № 137 у партійному списку «Слуги народу» на позачергових виборах до Ради в 2019 році.

Безпартійний, 31 рік. Директор із взаємодії з держорганами (GR-комунікацій) та корпоративної соціальної відповідальності фестивалю Atlas Weekend. Експерт з молодіжної політики та молодіжного маркетингу і голова Громадської ради при фонді «ДержМолодьЖитло».

Засновник та керівник конкурсу краси «СтудМіс України». Експерт «Реанімаційного пакету реформ».