У «Слузі народу» заявили, що не планують відставку віцепремʼєра Уруського, хоча до нього є питання

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
У «Слузі народу» заявили, що не планують відставку віцепремʼєра Уруського, хоча до нього є питання

Facebook / Олег Уруський

Фракція «Слуга народу» наразі не розглядає питання про відставку віцепремʼєр-міністра — міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олега Уруського.

Про це заявив нардеп фракції, голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, повідомляє Укрінформ.

За його словами, у депутатів «Слуги народу» є питання до Уруського, однак «наразі питання відставки не розглядається».

«Я переконаний, що ми повинні спільно виправити помилки, а вже потім вирішувати кадрові питання», — наголосив Гетманцев. Він також додав, що питання є до багатьох міністрів, але не назвав їхні імена.

Нагадаємо, 2 лютого нардеп «Слуги народу» Дмитро Наталуха заявив про збір підписів за відставку Уруського і додав, що у фракції вже зібрали понад 40 підписів.

  • 15 лютого нардепи від «Слуги народу» провели засідання фракції, на якому обговорили низку законопроєктів на пленарний тиждень.
  • 1 лютого фракція «Слуги народу» виключила зі своїх лав Олександра Дубінського після того, як США запровадили проти нього санкції. Сам депутат назвав це «фарсом» і закликав колег у фракції, які підтримують його, не виходити з неї «на знак протесту» і намагатися «до останнього захистити президента від шляху до прірви, куди веде його нечистоплотне оточення».