«Слуга народу» висунула кандидатом у нардепи Василя Вірастюка. На окрузі він позмагається з екснардепом і Марусею Звіробій

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
«Слуга народу» висунула кандидатом у нардепи Василя Вірастюка. На окрузі він позмагається з екснардепом і Марусею Звіробій

Yevheniya Kravchuk / Facebook

Партія «Слуга народу» висунула кандидатом у нардепи в окрузі № 87 (Івано-Франківська область) спортсмена й актора Василя Вірастюка.

Про це повідомила нардеп Євгенія Кравчук.

«Василь — відомий спортсмен і актор, народився та виріс в Івано-Франківську. Мабуть, кожному він відомий як найсильніша людина світу. А ще Василь Вірастюк очолює тренерський склад збірної ветеранів для участі у «Іграх нескорених» і займається реабілітацією ветеранів. І тепер хоче допомагати їм на державному рівні», — написала Кравчук.

Наразі Центральна виборча комісія зареєструвала для участі у виборах на цьому окрузі двох кандидатів. Це екснардеп і член партії УКРОП Олександр Шевченко та колишній голова Державної служби з безпеки на транспорті Михайло Ноняк.

Вірастюк — український актор, силач, заслужений майстер спорту України, володар титулів «Найсильніша людина України» (2000—2005) і «Найсильніша людина світу» (2004), член збірної України, яка двічі виборювала звання найсильнішої нації світу. Зіграв у 10 фільмах.

  • Раніше партія «Європейська солідарність» офіційно висунула волонтера та інструктора навчального центру Десантно-штурмових військ Марусю Звіробій (Олену Самбул) кандидатом на довиборах у Верховну Раду у 87 окрузі на Івано-Франківщині.
  • Довибори у 87 окрузі відбудуться 28 березня. Колишній нардеп від цього округу — Зіновій Андрійович («Слуга народу») склав мандат, оскільки його обрали на посаду мера Надвірної, що на Івано-Франківщині.