У Львові випало понад 30 см снігу. Мер Садовий вийшов з лопатою чистити вулиці та назвав себе «винним» у негоді

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
У Львові випало понад 30 см снігу. Мер Садовий вийшов з лопатою чистити вулиці та назвав себе «винним» у негоді

Сайт Львівської міської ради

Мер Львова Андрій Садовий разом з комунальниками та працівниками мерії вийшов розчищати місто від снігу. За добу в місті випало понад 30 сантиметрів снігу. Про це очільник міста написав у Facebook.

«Це стихія. Вона не запитує і не обирає, куди падати, а куди – ні […]. Для комунальних служб пріоритет — головні магістралі, адже саме тут є найбільша небезпека аварій. Лише після цього говоримо про міжбудинкові дороги та вулиці […]. Я знаю, що в цьому снігопаді винен в першу чергу я як міський голова. Це правило, яке я сам встановив, і тільки так воно має працювати. Але все ж давайте не забувати про співвідповідальність за своє майно і побут», — наголосив Садовий.

Мер зазначив, що разом зі своєю сім’єю розчистив територію біля свого будинку, і закликав львівян вчинити так само. Окремо він звернувся до власників бізнесу — вийти на вулиці та прибрати сніг біля своїх офісів, магазинів і кафе.

«За прогнозами синоптиків, наступні 10 днів будуть непростими. Тому маємо організуватись і разом допомогти нашим комунальникам», — додав він.