Погрози вбивством, контроль та расизм. Про насильницьку поведінку Мериліна Менсона розповіли більше десяти жінок

Автор:
Дмитро Мрачник
Дата:
Погрози вбивством, контроль та расизм. Про насильницьку поведінку Мериліна Менсона розповіли більше десяти жінок

Еван Рейчел Вуд і Мерилін Менсон

Eric Charbonneau / Wireimage

Більш ніж десять жінок засвідчили про насильницьку поведінку шок-рокера Мериліна Менсона після того, як про історію нездорових стосунків розповіла його колишня наречена Еван Рейчел Вуд. Тим часом ці історії непокоять поліцію, яка переймається безпекою музиканта.

Як повідомляє Daily Mail, поліцейські з управління Лос-Анджелеса, де проживає Менсон, чиє справжнє ім’я — Браян Г’ю Ворнер, заполонили його будинок на голлівудських пагорбах після того, як один з друзів музиканта повідомив, що той не виходить на зв’язок на тлі звинувачень у насильстві.

Поліція прибула до будинку Ворнера для «перевірки», однак не знайшла нічого підозрілого. Правоохоронці не змогли побачити рок-зірку й через пару годин повернулися з підкріпленням — чотирма машинами та гелікоптером, але знову безуспішно.

Поліцейські змогли зв’язатися з представником Ворнера, який запевнив, що з його підопічним все гаразд, і він просто не хоче виходити з дому. Інцидент стався в той день, коли про поведінку Ворнера висловилась його колишня дружина — модель і танцівниця Діта Фон Тіз.

За словами Фон Тіз, вона ніколи не відчувала насильства в стосунках із Ворнером протягом усіх семи років спільного життя. Вона подала на розлучення через його пристрасть до наркотиків і подружніх зрад.

Діта Фон Тіз

GabboT / Flickr

«Зловживань будь-якого типу в наших стосунках не було. Я закликаю всіх тих, хто пережив зловживання, вжити заходів для оздоровлення та дістати сил для повної самореалізації», — написала 48-річна танцівниця.

Сам Ворнер заперечує будь-які звинувачення та підкреслює, що будує стосунки з усіма партнерами лише на добровільних засадах.

Що саме закидають Мериліну Менсону?

Після того, як акторка Вуд розповіла про тривале приниження, залякування та інші види насильства з боку музиканта ще з того часу, як була підлітком, проти нього висловилися ще багато жінок.

1 лютого крім Вуд проти Ворнера висловилися ще четверо жінок — художниця на ім’я Габріелла, фотограф Ешлі Волтерз і моделі Сара Макніллі й Ешлі Ліндсі Морган. За їх словами, вони потерпали від зґвалтувань, маніпуляцій, фізичного та інших видів насильства з боку рок-зірки. Усі вони заявили, що страждають після стосунків з Ворнером на психічні розлади.

Того ж дня проти Ворнера висловилися ще троє жінок — Скарлетт Капелла, Бріттані Лей і Торі Лінн. Вони не уточнили деталей своїх стосунків з музикантом, але запевнили, що він з них знущався. 2 лютого до скарг долучилися ще четверо.

Режисерка Лав Бейлі заявила, що Ворнер у 2011 році приставив до її лоба пістолет, коли вона працювала над зйомками в його будинку, і заявив, що «не любить п*******в», оскільки дізнався, що вона — трансжінка. Бейлі вже розповідала про цей випадок у 2017 році.

«Я не любителька cancel culture, але коли хтось типа Мериліна Менсона приставляє пістолет до твоєї голови, саме час висловитися», — написала вона.

Sean Molin / Flickr

Співачка Хлоя Блек заявила, що зустрічалася з Ворнером у 2011 році та зазнавала з його боку насильства, а також була свідком насильства щодо інших жінок, і чекала на можливість висловитися десять років.

«Він намагався контролювати мою зовнішність. Одяг, колір волосся, макіяж. Він називав мене товстою та страшною, якщо я виглядала не так, як йому подобається. Він не давав мені спати, їсти або піти з його будинку», — написала музикантка.

За її словами, Ворнер постійно робив антисемітські та расистські зауваження, звинувачував її в прослуховуванні «музики для чорних», ділився подробицями своїх знущань над іншими жінками, постійно перебував під впливом речовин, кричав і бив посуд, а також погрожував її вбити.

Художниця та письменниця Луїза Кеа Белл заявила, що музикант проявляв емоційне та фінансове насильство й намагався контролювати її, коли дівчині було 19 років. Акторка Шарлін Ї також звинуватила Ворнера в домаганнях до неї та до інших жінок під час зйомок серіалу «Доктор Хаус».

Колишня порнозірка Дженна Джеймсон повідомила, що Ворнер фантазував, як хоче спалити її живцем і без дозволу кусав під час сексу, коли вони зустрічалися в 1997 році.

Багато з жінок, які висловилися проти музиканта, почали отримувати погрози та образливі повідомлення в соцмережах.