Гітарист Queen випустив парфуми із запахом борсука. Гроші від продажу підуть на захист дикої природи

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Гітарист рок-гурту Queen Браян Мей спільно із головою парфумерного бренду Xerjoff Серджіо Момо випустив парфуми з ароматом сандалового дерева і борсука. Аромат отримав назву Save Me, на честь хіта гурту 1980 року.

Про це Мей повідомив у своєму Instagram.

Мей активний захисник тварин і дикої природи, а також співзасновник зоозахисного фонду Save Me Trust, який виступає проти винищення борсуків. Гроші від продажу лімітованої партії духів підуть на захист природи.

Сам Мей каже, що парфум підійде всім, хто хоче пахнути британським селом.

Духи можна купити на сайті Xerjoff. Ціна за звичайний флакон у 50 мл — 235 євро (8 038 грн), а за такий флакон, але з автографами Мея та Момо — 500 євро (17 104 грн).

  • У травні 2020 Браян Мей повідомив, що мав серцевий напад. Мей пояснив, що з болем у ділянці серця до лікарні його доставила дочка. Йому зробили операцію і встановили стенти. Музикант розповів, що ніколи не думав, що з ним таке станеться, адже вів здоровий спосіб життя.
  • Понад десять років тому NASA замовило спеціалістам «запах космосу» для тренування астронавтів перед запуском на орбіту. Тепер цей аромат хочуть запустити в масове виробництво, для чого шукають гроші. Новий парфум має назву «Eau de Space».
  • У Британії розробили парфуми, які пахнуть новим автомобілем.