«Не бʼється в істериці». У Путіна відповіли Навальному щодо нової кримінальної справи

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков прокоментував твіт опозиціонера Олексія Навального, який він зробив після заведення на нього нової кримінальної справи про шахрайство. За його словами, Володимир Путін «не бʼється в істериці» і справа Навального у нього «не викликає ніяких почуттів», передає радіо «Маяк».

«У Володимира Путіна ця ситуація не викликає ніяких почуттів. У Володимира Путіна викликають почуття завдання, які стоять перед ним і перед урядом. Почуття радості викликають ті питання, які вдалося реалізувати у році, що минає», — заявив Пєсков.

  • 29 грудня Слідчий комітет Росії порушив справу проти Навального за нібито розкрадання коштів у великих розмірах. За версією слідства, його Фонд боротьби з корупцією та афілійовані організації зібрали 588 млн рублів пожертвувань з громадян Росії, з яких 356 мільйонів рублів Навальний «витратив на особисті потреби».
  • Зараз Навальний знаходиться в Німеччині, де проходить реабілітацію після отруєння «Новачком». 25 грудня ФСВП пригрозила політику позбавленням волі, якщо він не зʼявиться в московське відділення, щоб відмітитися. У Навального до 30 грудня 2020 року триває випробувальний термін у справі про розкрадання коштів компанії «Ів Роше».