«Квартал-95» відреагував на протести ФОП під час свого концерту й натякнув на їхню проплаченість

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Студія «Квартал-95» у випуску шоу «ЧистоNews» пожартувала про протести представників малого та середнього бізнесу, які 22 грудня прийшли під стіни палацу «Україна», де студія записувала новорічне шоу.

«Під час знімання новорічного концерту «Вечірнього кварталу» під будівлею палацу «Україна» протестували представники малого бізнесу. Тобто концерт був і в палаці, і поза його стінами», — заявив ведучий Степан Казанін.

Його колега Ірина Сопонару натякнула, що протести проплачені: «Пікети ФОП тривають уже декілька днів, і деякі з них уже заробили на мітингах більше, ніж їм пообіцяв Зеленський».

Казанін додав, що це перший випадок, коли надворі людей більше, ніж у залі.

Нагадаємо, 22 грудня керівник акції протесту «SaveФОП» Сергій Доротич заявив про наміри звертатися до друзів та колег Зеленського, щоб вони вжили заходів.

«Вони причетні до того, що підприємці мерзнуть», — пояснив тоді він.

  • З кінця листопада біля Верховної Ради періодично збиралися на акції власники малого бізнесу. Під прапорами «SaveФОП» вони вимагали скасувати обовʼязкове використання касових апаратів для ФОП. Запровадження PPO не скасували, а відтермінували до 2022 року. Одна з наймасовіших акцій протесту відбулась 15 грудня.
  • 16 грудня у Зеленського вперше відреагували на протести ФОП — в Офісі президента створять координаційну раду.