Співробітники Google залишаться на віддаленому режимі до вересня. Керівництво вводить гнучкий графік

Автор:
Костя Андрейковець
Дата:

Компанія Google відклала повернення співробітників в офіс до вересня 2021 року на тлі невизначеності довкола ситуації з коронавірусом. Крім того, керівництво Google почало тестувати новий режим роботи.

Про це пише The New York Times.

Напередодні, 13 грудня, гендиректор Сундар Пічаї розіслав листа співробітникам, в якому говорилося про гнучкий робочий тиждень — робота в офісі не менше трьох днів на тиждень, а в інші дні працювати з дому. Гнучкі тижні планують запровадити після закінчення карантину і повернення персоналу в офіс. Зараз новий тайм-менеджмент тестують на окремих працівниках.

«Ми перевіряємо припущення про те, що гнучка модель роботи може привести до більшої продуктивності і кращої співпраці серед працівників», — сказано в листі.

Крім цього, керівництво рекомендує працівникам вакцинуватися.

  • Google була однією з перших компаній, яка перевела співробітників на віддалену роботу через пандемію. Терміни повернення в офіс переносять вже кілька разів.
  • 14 жовтня в США стартувала вакцинація. Першу дозу вакцини від Pfizer і BioNTech ввели медсестрі з Нью-Йорка. США утримує першість за кількістю інфікованих та померлих за час пандемії. Коронавірус убив більше американців, ніж Друга світова війна.