Дівчинка з вірального відео на Андріївському узвозі розповіла, що під час ожеледиці впала 40 разів, її виручив брат

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:

Журналісти знайшли школярку, яка під час ожеледі 10 грудня в Києві намагалась пройти Андріївським узвозом, потрапила на записи камер відеоспостереження та стала зіркою інтернету.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Україна». Відео з дівчинкою публікували навіть західні ЗМІ.

Школярка Марія Моїсеєнко розповіла, що впала 40 разів, трохи забила коліно, але загалом ціла — завдяки тому, що займається гімнастикою й знає, як правильно падати.

Вона намагала встати десятки разів, зрештою по неї прийшов брат, і вони разом пішли додому.

Ось це віральне відео:

Його опублікували, зокрема, американське видання ABC News, CBS News, компанія з прогнозування погоди в усьому світі AccuWeather, ірландська національна служба новин RTE News, американський професійний баскетболіст Рекс Чепмен і британський комедійний письменник Джеймс Фелтон.

Нагадаємо, 10 грудня через негоду у Київській області обмежили рух транспорту, а столиця зупинилася в заторах. Тоді різко погіршилась погода — пішов дощ за температури -2...-3 °С. Увечері того дня у Києві на дорогах сталося понад 500 ДТП.

Працівники «Київавтодору» другий день поспіль обробляють дороги та вулиці міста протиожеледними матеріалами. У найближчі вихідні, 12 та 13 грудня, в Україні також очікуються несприятливі погодні умови — мокрий сніг із дощем та ожеледиця.