В Індії понад 300 людей потрапили до лікарень через невідому хворобу

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
В Індії понад 300 людей потрапили до лікарень через невідому хворобу

Reza Estakhrian / Getty Images

В одному зі штатів Індії понад 300 людей госпіталізували з невідомою хворобою.

Про це повідомляє Indian Express.

Інцидент трапився в південному індійському штаті Андхра-Прадеш. Щонайменше одна людина вже померла від цієї хвороби. За словами лікарів, у пацієнтів спостерігається широкий спектр симптомів — від нудоти до нападів та втрати свідомості.

Офіційні особи все ще зʼясовують причину хвороби, яка охопила місто Елур. При цьому міністр охорони здоровʼя штату Алла Калі Крішна Шрінівас заявив, що всі пацієнти отримали негативний результат тестування на коронавірус.

«Хворих людей, особливо дітей, раптово почато нудити після того, як вони поскаржилися на печіння в очах. Деякі з них знепритомніли або зазнали нападів судом», — повідомив один із медичних працівників державної лікарні Елура.

Головний міністр штату Джаганмохан Редді сказав, що до Елура вирушають спеціальні медичні бригади для розслідування причини хвороби. Міністерство охорони здоровʼя штату повідомило, що зразки крові пацієнтів не виявили слідів вірусної інфекції.

«Ми виключили забруднення води або повітря як причину після того, як офіційні особи відвідали райони, де захворіли люди. Це якась загадкова хвороба, і тільки лабораторний аналіз покаже, що це таке», — сказав міністр Шрінівас.