В Офісі президента провели зустріч із блогерами. Говорили про «оборонку» та конфліктні питання

Автор:
Ангеліна Шеремет
Дата:
В Офісі президента провели зустріч із блогерами. Говорили про «оборонку» та конфліктні питання

Кароліна Ускакович / «Бабель»

Офіс президента Зеленського провів зустріч із блогерами та представниками громадянського суспільства, які займаються сферою нацбезпеки.

Про це повідомляє пресслужба ОП.

Під час зустрічі обговорювали проблеми, що стосуються основ безпеки країни та обʼєднання суспільства. Також йшлося про конфлікті питання, які викликають суспільний резонанс.

На зустрічі були присутні заступник керівника ОП Роман Машовець, радники керівника Офісу Михайло Подоляк та Олексій Арестович. Хто саме був з блогерів — не уточнили.

«У нас має бути один голос, одна державна позиція в цьому напрямі. Ми маємо розуміти, що це — війна, є конкретні країни, які беруть у ній участь. Жодних автономних окупаційних адміністрацій, які існують самі по собі, немає», — заявив Подоляк.

Машовець на цій зустрічі розповів про нові підходи у кадровій політиці ЗСУ й про те, як Зеленський оцінює ефективність державного оборонного замовлення.

Раніше Подоляк в інтервʼю «Бабелю» заявляв, що Офіс президента хоче сформувати пул блогерів.

«Вони самі, думаю, будуть публічно говорити про позитивні тренди у внутрішній політиці, а не просто хейтити. У нас, на жаль, 90 відсотків інформпростору — це хейт. Вважається, що негатив добре продається, що на ньому можна добре сидіти. Ця велика проблема, якій понад 20 років», — пояснив тоді він.