Forbes посперечався з Bloomberg про місце Ілона Маска у рейтингу найбагатших людей світу: Ні, він не другий

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
Forbes посперечався з Bloomberg про місце Ілона Маска у рейтингу найбагатших людей світу: Ні, він не другий

Win McNamee / Staff

Журнал Forbes повідомив, що засновник компаній Tesla та SpaceX, винахідник Ілон Маск, за їхніми підрахунками, знаходиться у рейтингу найбагатших людей світу на третьому місці. Напередодні Bloomberg ставив Маска на друге місце — одразу після засновника Amazon Джеффа Безоса.

Про це написав Forbes, реагуючи на публікацію рейтингу Bloomberg.

Завдяки стрімкому росту акцій Tesla, статки Маска збільшилися майже у чотири рази за час пандемії коронавірусу — з $24,6 млрд у середині березня до $126,8 млрд. Але попри це 49-річний винахідник все-таки не другий у рейтингу найбагатших людей світу.

За даними Forbes, попереду нього на другому місці гендиректор французької групи компаній LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) Бернар Арно зі статком $140,6 млрд. А на першому місці, як і у рейтингу Bloomberg — Джефф Безос зі $182,6 млрд.

Водночас, журнал підтверджує, що у рейтингу Маск обігнав засновника Microsoft Білла Гейтса — йому віддають четверте місце.

«Мені все одно. Ці цифри ростуть і падають, але що дійсно важливо, то це створення відмінних продуктів, які будуть подобатися людям», — коментував Маск у липні виданню.