Bihus.Іnfo: Клуб сина одного з начальників Нацполіції працював під час карантину вихідного дня

Автор:
Олексій Ярмоленко
Дата:

У Києві клуб відпочинку, який належить сину начальника Департаменту управління майном Нацполіції Івана Наумова, працював під час дії карантину вихідного дня.

Про це йдеться в розслідуванні Bihus.info.

У суботу ввечері, 14 листопада, парковка біля клубу була заповнена автомобілями, серед яких було й авто самого Наумова. Протягом години спостережень журналісти зафіксували щонайменше 20 відвідувачів клубу.

Після цього вони викликали поліцію. Патрульні приїхали протягом 15 хвилин і пішли всередину. Через деякий час на парковці вимкнули світло, а журналістів попросили «за три хвилини» покинути заклад, інакше шлагбаум буде закритий.

Потім поліцейські вийшли із закладу. Вони повідомили, щоу клуб їх не пустили, а власники запевнили, що працюють винятково навинос.

  • В Україні ввели карантин вихідного дня. Попередньо, він триватиме до 30 листопада, але його можуть продовжити. У вихідні, згідно з розпорядженням Кабміну, можуть працювати тільки аптеки, продуктові магазини, СТО, заправки, пошта і транспорт.
  • Через порушення карантину вихідного дня в суботу і неділю, 14 та 15 листопада, поліція закрила понад 2 400 закладів. Загалом закрили понад 1,5 тисячі магазинів, майже 800 кафе та ресторанів, приблизно 30 нічних клубів і 20 спортзалів.