У Краматорську вибори мера виграв самовисуванець Гончаренко. «ОПОРА» пише, що його підтримали «Слуга народу» та ОПзЖ

Автор:
Вікторія Мартинюк
Дата:
У Краматорську вибори мера виграв самовисуванець Гончаренко. «ОПОРА» пише, що його підтримали «Слуга народу» та ОПзЖ

Facebook / Олександр Гончаренко

У Краматорську Донецької області у другому турі виборів мера самовисуванець Олександр Гончаренко переміг діючого очільника міста Андрія Панкова. Розрив між ними склав понад 17%. Про це повідомляє «ОПОРА», посилаючись на дані міської територіальної комісії.

За Гончаренка віддали свої голоси 57,85% виборців (18 686), а за Панкова — 40,47% (13 070).

Явка виборців під час другого туру склала 23,14%.

«ОПОРА» зазначає, що Гончаренку перед другим туром виборів висловили підтримку осередки «Слуги народу», «Опозиційної платформи — За життя», а також «Партія Максима Єфімова «Наш Краматорськ».

На місцевих виборах 2015 року Гончаренко став депутатом Краматорської міськради від партії «Наш край». Працює на посаді директора з маркетингу та збуту «Енергомашспецсталь».

  • 15 листопада у семи містах України відбувся другий тур виборів мера. Ще у низці міст другий тур відбудеться 22 листопада.
  • За даними ЦВК, явка на виборах 15 листопада становила 24%. Це на 8% менше, ніж була у цих містах у першому турі 25 жовтня. Серед семи міст найвищу явку зафіксували у Камʼянці-Подільському (Хмельницька область) — 34,29%, а також в Українці (Київська область) — 31,46%. Найнижча явка була у Сумах — 19,02%.