Вакарчук анонсував новий музичний проєкт під назвою «Оранжерея»

Автор:
Олег Панфілович
Дата:
Вакарчук анонсував новий музичний проєкт під назвою «Оранжерея»

Кравс Євгеній / УНІАН

Лідер гурту «Океан Ельзи» та екснардеп Святослав Вакарчук анонсував новий музичний проєкт «Оранжерея».

Про це він повідомив у Facebook.

«Одного дня, працюючи в студії, я подумав: а чому б, поки готуємо новий альбом та великий тур ОЕ, не зробити окремий музичний проєкт і показати вам нові пісні так, як ми грали б їх не на великому стадіоні, а бувши вуличними музикантами?» — написав Вакарчук.

Назву проєкту дало місце, де знімали один з кліпів гурту. У проєкті візьмуть участь Мілош Єліч (клавішник ОЕ) і Денис Дудко (бас-гітарист ОЕ), які гратимуть на акустичних гітарах, Денис Глінін, барабанщик гурту, гратиме на акустичних ударних інструментах і перкусії. «Плануємо також додати жіночий вокал і, скоріш за все, залучити інших музикантів», — зазначив музикант.

За його словами, до програми концертів «Оранжереї» увійдуть декілька нових пісень, а також «домашні» версії пісень «Океану Ельзи». Вакарчук додав, що незабаром буде презентовано першу пісню цього проєкту.

  • 11 червня 2020 року Святослав Вакарчук заявив, що вирішив скласти депутатський мандат і залишити Верховну Раду. Він заявив, що вважає свою місію виконаною, оскільки провів партію «Голос» до парламенту.
  • Спочатку в Раді не вистачило голосів, щоб позбавити його мандата. За постанову про складання повноважень проголосували 175 нардепів за мінімально необхідних 226 голосів. 26 червня на позачерговому з’їзді партії «Голос» делегати ухвалили рішення про припинення депутатських повноважень Вакарчука.
  • Замість музиканта до Верховної Ради увійшов ветеран АТО Андрій Шараськін.