У центрі Харкова іноземець на швидкості зніс на «острівці безпеки» чотирьох людей. Серед потерпілих — 9-річний хлопчик

Автор:
Катерина Кадакова
Дата:
У центрі Харкова іноземець на швидкості зніс на «острівці безпеки» чотирьох людей. Серед потерпілих — 9-річний хлопчик

Національна поліція

У суботу, 7 листопада, на проспекті Науки, в центрі Харкова водій Volkswagen на пішохідному переході збив чотирьох людей.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, ДТП сталася близько 16-ї години, 22-річний водій «не впорався з керуванням та допустив наїзд на пішоходів, які перебували на острівці безпеки».

Попередньо, важкі травми отримали 48-річний чоловік, 9-річний хлопчик і ​​жінка приблизно 50 років, вони були доправлені до Харківської міської клінічної лікарні швидкої і невідкладної медичної допомоги. Згодом у поліції уточнили, що госпіталізували чотирьох постраждалих.

Заступник начальника відділу слідчого управління Нацполіції в Харківській області Дмитро Коротій розповів, що водій, який наїхав на людей, не є громадянином України.

Увага, на відео присутні жорстокі кадри

  • Увечері 30 жовтня у Києві на Хрещатику водій позашляховика не впорався з керуванням та виїхав на пішохідну зону Майдану Незалежності. Внаслідок аварії загинули двоє людей, ще кілька отримали поранення.
  • Пізніше поліція оприлюднила повне відео з аварією на Хрещатику, а також у соцмережах поширили відео, де водій проходив алкотест. Він був тверезий. Сам водій розповів, що знепритомнів через нещодавню операцію.
  • ЗМІ повідомили, що винуватець аварії — Юрій Назаренко, який раніше був членом Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, але у 2014 році потрапив під люстрацію.
  • Шевченківський районний суд Києва обрав йому запобіжний захід — цілодобовий домашній арешт, також чоловіку надягли електронний браслет.